KINEK JÓ ITT?

DSCF3106Még mindig van szabad helyünk a félévközi szünidőre! Szállást tudunk biztosítani egyidőben 55 főnek 16 szobában: a szálló 2 épülettel (Corp 1 és Corp 2. a lenti ábrán), és egy nagy udvarral rendelkezik. Fedett kerti asztalaink, tűzhelyek és grillező áll Vendégeink rendelkezésére – a Hostel Fitness** ideális csoportoknak, családi kirándulásoknak.

GPS: 46.972281,25.554399 

Ne bizonytalanodjanak el a GPS-et követve: a Google Maps ugyan helyes koordinátákhoz tesz bennünket -, de rossz házszámot (10) tüntet föl a valós,  20 helyett. Lenn berajzoltuk a helyet a térképre -, de ha nem boldogul, csak hívjon föl bennünket, és elkalauzoljuk! Kapcsolat: 0744708334 (Gyöngyi). Útközben Vila Fitness eligazító táblákat is kitettünk az oszlopokra. Az alsó nyíl – Viaduct – a hétlábú Völgyhidat jelzi, mely alatt fölhanyarodnak Fölsőborszékre.

hostelFitnessGPS
Mindkét épületben szaunák várják Vendégeinket, valamint új épületünk földszintjén egy tágas fitness terem: 2017-től a  **-os Fitness Hostel egyfajta oázis azok számára, akik a nyugalmat és a lélegzetelállító kilátást keresik már ébredéskor is az ablakon. Ez több, mint szálláshely: a tágas udvart is birtokba vehetik: födött kerti asztalainkhoz vonulhatnak ki étkezni, vagy piknikezhetnek pázsitjainkon, és a hálóhelyeken kívüli közösségi tereken közösen tölthetnek felejthetetlen perceket.

fitness etka udvarkorÖsszesen a 16 szobánkban 55 személyt tudunk elszállásolni  - tehát egy egész nagy autóbusz utasai nálunk vendégeskedhetnek – szálloda híján Borszéken még nemigen volt eddig teljesíthető -, vagy egész családi üdülést is ide tervezhetnek: játszóterünk is van, hozhatják a cicát vagy kutyát és más kisállataikat is, hiszen szeretettel fogadjuk őket. Mi magunk nyuszikat tartunk a kis vendégeink örömére – és szobába is vihetik, mely Húsvétkor mindig nagy élmény a csöppségeknek.

HostelFitness-corp2-vara

kepatmeretezes_hu_kepatmeretezes_hu_kepatmeretezes_hu_IMG_3697Az 1-es épületben (Corp 1. ) 2 fölszerelt konyha és 11 szoba van, 3 szinten. RÉSZLETESEN itt.

Az új épületünk (Corp 2. - a fönti nyári fotó a tornyos tornáccal) kétemeletes, és “kulcsosház” –ként ajánljuk kibérelni, azaz egyetlen csoporttal. Diavetítővel rendelkezünk, s az itteni tornaterem előadások megtartásához konferenciáknak, vagy simán családi mozizáshoz is egyaránt hasznosítható.  RÉSZLETESEN itt.

IMG_4696Mesés túrákat ajánlunk, gyógyhatásaik figyelembe vételével ajánlunk a Borszéken föltörő borvizekből, csillagtúrákat szervezünk a környékre, és szeretettel várunk mindenkit a 2014-től évete minden augusztusban az áltlunk szervezett Borszéki Tündérfesztiválra.

Kapcsolat: 0744708334 – Gyöngyi
gzongzi-kockaSaját életemben sorfordító volt Borszék megtapasztalása. Nagyvárad mellett született mérnöknő vagyok, aki 20 évvel ezelőtt eljött ide nyaralni egy hetet – amiből előbb kéthetes hosszabbítás lett, majd havi…  és mindmáig tart. Akkoriban Borszék a legelesettebb turisztikai időket élte, de az az erő, ami a Természetből áradt felém, a borvízforrások és a táj életereje, egyszerűen elvarázsolt, és megvásárolván ezt a telket építkezésbe kezdtem: megosztani ezt az erőt mindenkivel. Kezdettől  fogva életmód-táborokat, egészség-táborokat szervezünk, és megtanultam a gyógyfüvek titkait is – egészségi állapotuknak megfelelő teákat kaphatnak nálunk.  - Többféle jógát és tornát tanulhattam az ideérkező tanítóktól – köszönet nékik! -, és a Magyarországon kifejlesztett ETKA-módszer első erdélyi partnerei is vagyunk. A természetközeli élet híveként, és Borszék szerelmeseként, ezeket a technikákat és ezt a csodát szeretném megmutatni, hogy jobbá legyen általa Vendégeink élete. Szeretettel várjuk a Hostel Fitness egészségközpontba! 

Borsi Gyöngyi

 

This post is also available in: román, angol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>