Gastropanoramic – pentru grupuri de 5 persoane

KolbertZoli01Imaginați-vă, că vă treziți la Borsec – chiar la Hostel Fitness -, iar după micul dejun, Vă invităm să vă plimbați prin Borsecul de iarnă, împreună cu cele 4 persoane dragi vouă, cu care ați sosit. Vă suiți cu toții într-o sanie trasă de cai (ori cu trăsura, de drumurile sunt total deszăpezite de razele Soarelui). Alături, pe fotografie, vă arătăm chiar sania, și căluțul, despre care vorbim. După o călătorie de cca. 1 oră, cu ghid, veți afla sigur foarte multe despre izvoarele de apă minerală ale Borsecului, forța lor tămăduitoare, istoria stațiunii, și despre panoramele inconfundabile. Va fi o plimbare cu opriri la punctele de belvedere – nu uitai, să luați cu Dvs și aparatul de fotografiat.

Pachetul este pregătit pentru grupuri de 5 persoane.
Rezervarea se face cu avans de min. 48 ore.

Prețul pachetului: 120 RON/persoană.

Prețul conține:

  • cazare pt. 2 nopți în Hostel Fitness – fotografii de la cazare găsiți aici.
  • plimbare cu sania/trăsura și ghid
  • taxă intrare în baia Osaros
  • Magyar-palacsinta-575x262gulaș și plăcintă á la Fitness


Sania vă va duce la Baia O-saros, baie cu apă minerală încălzită și rece, unde puteți face baie 2-3 ore (taxa de intrare este înclusă în acest pachet al Hostel Fitness – dar mai puteți opta pe cheltuială proprie la: saună, masaj, cameră de sare).

osaros-teli.jpg

Baia O-saros, Borsec. Apă minerală rece direct de la izvor de 11 grade Celsius, și bazin cu apă minerală încălzită prin metoda cea mai modernă, filtrată continuu: 31-34 grade Celsius. ADUCEȚI cu Dvs șlapi și costum de baie – prosoape puteți cere și la fața locului. Atenție: iarna baia nu are bufet – dar noi Vă așteptăm acasă cu masa pregătită…

După baie, vă așteptăm la Hostel Fitness, cu un gulaș, și plăcinte speciale, preparate cu apă minerală de la izvorul 11. denumit și Izvorul Fericirii din Borsec.

Seara dormiți încă o dată la noi –  și vă mai recomandăm din traseele turistice, ori puteți să încercați pârtiile de la Complexul de Schi Speranța.

hostelfitnessOferta

Cu orice întrebare, vă rugăm sunați la recepție: +40-744-708.344

Vă aștept cu drag!

- Borsi Viorica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>