ABOUT US

DSCF3106Încă avem locuri pentru vacanța intertrimestrială! Noi putem caza în 16 camere 55 persoane: hostelul are 2 clădiri, și o curte spațioasă privată, cu foișoare acoperite, locuri pentru foc și barbeque ideal pentru relaxare pentru grupuri ori familia. GPS: 46.972281,25.554399 Să nu vă deruteze: Google Maps ne pune cu coordonate corecte – dar la numar greșit (10) în loc de 20,  Mai jos, V-am desenat locația pe hartă – și Vă rugăm să  ne sunați, și Vă ghidăm! Contact: 0744708334 (Viorica). Vă semnalăm drumul la fața locului și cu tăblițe indicatoare Vila Fitness pregătite pe stâlpi. 

hostelFitnessGPS
Cu saune amenajate în fiecare din cele 2 clădiri, și o sală de fitness spațioasă – în 2017 Hostel Fitness ** a devenit o oază pentru cei care caută liniștea și panorame superbe la ferestre. Ne găsiți într-o curte privată la fel spațioasă, cu multe foișoare și iarbă verde, și Vă așteptăm deja cu o clădire în plus, proaspăt inaugurată pe lângă cel vechi.

fitness etka udvarkorÎn total 16 camere putem caza 55 persoane – deci vă puteți amenaja vacanța sosind un întreg autobuz, ori grupuri de familii, care să se simtă apoi la ei acasă. Pentru aceasta aveți și teren de joacă, parcare în curte, dar și o sală de gimnastică la dispoziție la parterul clădirii noi.HostelFitness-corp2-vara

kepatmeretezes_hu_kepatmeretezes_hu_kepatmeretezes_hu_IMG_3697În Corp 1. sunt 2 bucătării echipate, și 11 camere pe 3 niveluri. DETALII aici.

Clădirea nouă (Corp 2. foto sus) este cu două etaje, și recomandăm a-l folosi ca “casă la cheie” – închiriat pentru un singur grup. Căci: etajului I. are un living multifuncțional, pregătit și ca sală de mese, cu ferestre panoramice. Închiriat ca casă la cheie, desigur, dormiți după preferință, (ex. Puteți amenaja și livingul ca dormitor în plus – aveți două canapele -, iar sala de fitness poate fi folosit la proiecții de filme). DETALII aici.

IMG_4696Vă putem recomanda din izvoarele și traseele turistice ale Borsecului, Vă organizăm programe, și, Vă așteptăm la Festivalul Zânelor din Borsec, organizat din 2014 de noi, în fiecare august.

Contact: 0744708334 – Viorica
gzongzi-kockaNăscută lângă Oradea, ingineră de profesie, pur și simplu m-am îndrăgostit de Borsec acum 20 ani: vacanța mea aici s-a prelungit la 2 săptămâni, mai apoi la o lună… și nu s-a terminat nici aztăzi. Pe atunci Borsecul își trăia zilele cele mai grele de turism, dar forța naturii tămăduitoare, apa minerală abundentă de la izvoare m-au fermecat și m-au îndemnat să cumpăr acest teren, unde, chiar de atunci organizăm cu prietenii iubitori de fitness tabere de viață sănătoasă.  Am învățat – și practic și azi – mai multe tipuri de ioga, și sunt adeptul unet vieți simple, alături de natură, și cu deschidere spre tot ceea ce înseamnă Armonie. Valorile naturii borsecene sunt gata, să Vă fie împărțite. Vă așteptăm la Hostel Fitness** Borsec – să Vă fie de bine. Borsi Viorica

 

This post is also available in: Romanian, Hungarian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>