Reducerile după 13 februarie

Dragii noștrii, Vă anunțăm, că toate cele 16 camere ale Hostelului Fitness** au fost rezervate până la  data de 13 februarie. Vă rugăm să ne căutați cu dorința de rezervare numai pentru perioada următoare acestei date. Acum zăpada la Borsec este superbă, iarna e feerică. Vă așteptăm cu drag, să-l savurați împreună cu prietenii și Familia în zilele ce urmează – prin serviciile de saună la noi acasă, relaxare la baia Osaros, și fitness :) la complexul de schi. Tarifele noastre actuale, refeitor la fiecare cameră în parte (cu fotografii), le puteți consulta aici.  Vedeți reducerile actuale sub prezentarea video. Recepție:  0744708344 (Viorica)

Preț de închiriere integrală, pentru întreaga capacitate în cursul săptămânii: 500 ron/zi
Preț de închiriere integrală, pentru întreaga capacitate în weekend: 600 ron/zi
Tarife masă:
Mic dejun: 10 ron/pers.; Prânz: 20 ron/pers.; Cină: 15 ron/pers.;
Reducere de 10% pentru sejururi de minim 5 nopți.
Reducere de 10% pentru grupuri de minim 10 persoane.

Gastropanoramic – pentru grupuri de 5 persoane

KolbertZoli01Imaginați-vă, că vă treziți la Borsec – chiar la Hostel Fitness -, iar după micul dejun, Vă invităm să vă plimbați prin Borsecul de iarnă, împreună cu cele 4 persoane dragi vouă, cu care ați sosit. Vă suiți cu toții într-o sanie trasă de cai (ori cu trăsura, de drumurile sunt total deszăpezite de razele Soarelui). Alături, pe fotografie, vă arătăm chiar sania, și căluțul, despre care vorbim. După o călătorie de cca. 1 oră, cu ghid, veți afla sigur foarte multe despre izvoarele de apă minerală ale Borsecului, forța lor tămăduitoare, istoria stațiunii, și despre panoramele inconfundabile. Va fi o plimbare cu opriri la punctele de belvedere – nu uitai, să luați cu Dvs și aparatul de fotografiat.

Continuarea

Salut de bun venit

 

hostelFitness-kocka

Dragi prieteni și iubitori ai odihnei active! De acum fosta Pensiune Fitness din Borsec Vă primește certificat ca Hostel de **, în cele două clădiri ale sale.

Puteți alege cazare din total 16 camere, max. 30+25 persoane.

Vă doresc sănătate în Anul Nou, și să ne întâlnim prin programele ce vi le pregătim. Revenim aici în curând, până atunci puteți să mă contactați prin telefon – ori prin formularul de mai jos.

Cu drag,
Borsi Viorica

+40-744-708.344