Arhiva lunii January 2017

Gastropanoramic – pentru grupuri de 5 persoane

KolbertZoli01Imaginați-vă, că vă treziți la Borsec – chiar la Hostel Fitness -, iar după micul dejun, Vă invităm să vă plimbați prin Borsecul de iarnă, împreună cu cele 4 persoane dragi vouă, cu care ați sosit. Vă suiți cu toții într-o sanie trasă de cai (ori cu trăsura, de drumurile sunt total deszăpezite de razele Soarelui). Alături, pe fotografie, vă arătăm chiar sania, și căluțul, despre care vorbim. După o călătorie de cca. 1 oră, cu ghid, veți afla sigur foarte multe despre izvoarele de apă minerală ale Borsecului, forța lor tămăduitoare, istoria stațiunii, și despre panoramele inconfundabile. Va fi o plimbare cu opriri la punctele de belvedere – nu uitai, să luați cu Dvs și aparatul de fotografiat.

Continuarea

Salut de bun venit

 

hostelFitness-kocka

Dragi prieteni și iubitori ai odihnei active! De acum fosta Pensiune Fitness din Borsec Vă primește certificat ca Hostel de **, în cele două clădiri ale sale.

Puteți alege cazare din total 16 camere, max. 30+25 persoane.

Vă doresc sănătate în Anul Nou, și să ne întâlnim prin programele ce vi le pregătim. Revenim aici în curând, până atunci puteți să mă contactați prin telefon – ori prin formularul de mai jos.

Cu drag,
Borsi Viorica

+40-744-708.344